CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les entitats locals amb La Marató de TV3

Les entitats locals amb La Marató de TV3

24/11/2017

Entitats com l’Associació Excursionista Lleure Montornès i la Penya Barcelonista s’han sumat un any més al projecte solidari que impulsa la Fundació La Marató de TV3. A més, el Centre de Formació d’Adults organitza una xerrada informativa sobre l’edició d’enguany.

El municipi dóna suport a La Marató de TV3 amb tres activitats solidàries. La primera és una sortida al refugi antiaeri de Ca l’Arnau aquest dissabte, 25 de novembre. L’Associació Excursionista Lleure Montornès proposa aquesta activitat que sortirà del Casal de Cultura, visitarà el refugi antiaeri i tornarà al Casal per fer una sardinada i diversos sortejos a favor de La Marató.

L’edició d’enguany està dedicada a les malalties infeccioses, causa d’1 de cada 3 morts al món. Entre aquestes malalties s’inclouen la pneumònia, la grip i la gastroenteritis i d’altres de més greus com la meningitis, la tuberculosi o les malalties de transmissió sexual. La recerca en aquest tipus de malalties té el repte de trobar noves eines de diagnòstic ràpid que permetin fer un tractament immediat.

El Centre de Formació d’Adults organitza una xerrada informativa sobre les malalties infeccioses i com es poden prevenir, a càrrec de la doctora Isabel Recasens. La sessió es durà a terme el 4 de desembre a les 18 h a la sala d’actes de l’Ajuntament. 

La Penya Barcelonista és una altra de les entitats locals que farà la seva aportació a la campanya. En aquest cas, organitza un ral·li solidari de cotxes i motos el 17 de desembre al recinte firal. 

Arxivat a: Ciutadania, General
Cartell de la 26a edició de La Marató de TV3
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona