CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Acció i formació amb el DIL Barri Olímpia

Acció i formació amb el DIL Barri Olímpia

17/11/2017

Una quinzena de persones en situació d’atur de llarga durada segueixen aquests dies un curs de 150 hores d'Auxiliar de magatzem organitzat en el marc del Dispositiu d'Inserció Laboral DIL Barri Olímpia 2017.

La formació també incorpora un mòdul de 40 hores d’anglès i un altre de 3 hores de picking informàtic, així com un de dedicat a l'Economia Social i Solidària. Com a complement, hi ha pràctiques a empreses de l'entorn com El Corte Inglés, Vink Plastics Spain SLU (Lermon Plastics), CBF Navarro SL, i Intertransit.

El DIL Barri Olímpia està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya a través del Projecte Treball als barris i compta amb el suport del Ministerio de Empleo i Seguridad Social. Aquest any, el dispositiu s'ha marcat l'objectiu d'atendre 350 persones. Se'ls fa assessorament i se'ls facilita formació i seguiment personalitzat.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Sessió formativa del DIL Barri Olímpia 2017
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona