CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Curs de monitors i monitores de lleure

Curs de monitors i monitores de lleure

14/11/2017

El Centre Juvenil Satèl·lit acull un curs de monitors i monitores de lleure del 25 de novembre al 30 de desembre. Les inscripcions es poden fer fins el 20 de novembre al mateix equipament.

El curs de monitors i monitores de lleure s'adreça a persones majors de 18 anys que vulguin adquirir els coneixements necessaris per treballar amb infants i joves en l'àmbit de les activitats de lleure. 

La formació consta de dues parts, una teòrica i una pràctica. La part teòrica és semipresencial i inclou 150 hores de continguts en tècniques i recursos d'animació o processos educatius i grupals. L'etapa pràctica són 150 hores de formació en un projecte educatiu de lleure. Aquesta fase només es podrà cursar un cop superada la part teòrica. 

El curs es durà a terme al Centre Juvenil Satèl·lit durant l'últim cap de setmana de novembre i els caps de setmana i els dies no lectius de desembre.

Una vegada superat el curs, les persones participants rebran un títol acreditatiu que els permetrà treballar com a monitor/a de temps de lleure en esplais, casals d'estiu, casals infantils i colònies. 

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 20 de novembre al Centre Juvenil Satèl·lit, de dimarts a divendres de 17 a 20 h. El preu del curs és de 175€ amb la possibilitat de beneficiar-se del 25% de descompte.

Arxivat a: Joventut
Activitat al Casal d'Estiu Municipal
Cartell del curs de monitors i monitores de lleure
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona