CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més ajuts per al foment de l'ocupació

Més ajuts per al foment de l'ocupació

26/10/2017

L'Ajuntament ha obert una nova convocatòria d'ajuts als comerços i empreses que hagin contractat persones a l'atur mitjançant una oferta gestionada per la Borsa de Treball local durant el 2017 i a emprenedors que hagin engegat un nou projecte. Els ajuts es poden sol·licitar fins a l'1 de desembre.

El departament municipal d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) ha posat en marxa una nova convocatòria de subvencions per al foment de l'ocupació. Està oberta a aquelles empreses i comerços que hagin contractat una o més persones en situació d'atur a través de la Borsa de Treball local durant l'any 2017. Les bases també inclouen ajuts per a les persones que hagin iniciat una activitat empresarial com a sortida a la seva situació d'atur.

Es preveuen ajuts de 500 € per a contractes de quatre mesos, que poden arribar als 750 € si es contracten persones majors de 45 anys o menors de 30. També hi ha ajuts de 1.000 euros per a contractacions de sis mesos, que es poden incrementar fins als 1.500 si les persones contractades estan en les franges d'edat esmentades.

També s'incentiva l'estabilitat laboral, per la qual cosa, hi ha ajuts de 500 euros per cada contracte temporal que s'hagi convertit en indefinit.

Els ajuts a l'emprenedoria es concreten en subvencions de 2.000 euros per a les persones usuàries de la Borsa de Treball que hagin iniciat una activitat i que hagin estat un mínim de 8 mesos d'alta com a autònoms.

Els ajuts es poden sol·licitar fins a l'1 de desembre.

Bonificacions en l'Impost d'Activitats Econòmiques

Les mesures per al foment de l'ocupació també han incorporat, en els darrers anys, bonificacions tributàries per a les empreses. En el cas de l'Impost d'Activitats Econòmiques l'ordenança municipal recull bonificacions d'entre un 10 i un 30% per a les empreses que hagin incrementat la mitjana de la seva plantilla al centre de treball ubicat a Montornès.

S'hi poden acollir empreses del municipi amb un mínim de tres persones empleades que no hagin fet cap expedient de regulació d'ocupació en els dos anys anteriors a la sol·licitud ni durant el mateix exercici.

Les sol·licituds d’aquesta bonificació es poden presentar a l’Ajuntament durant el primer trimestre de l’any pel qual es demana.

Arxivat a: Ocupació
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona