CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un any de la nova Joan Miró

Un any de la nova Joan Miró

29/09/2017

La plaça de Joan Miró celebra el 6 d’octubre un any des de la seva remodelació amb activitats per a tota la família i la projecció del documental “Transformacions urbanes amb la veu del veïnat. Pla Estel Montornès”.

Ara fa un any es va estrenar la nova plaça de Joan Miró amb un entorn enjardinat i un espai escènic i de jocs infantils. La remodelació va ser consensuada amb el veïnat i amb les entitats de la zona a través del Pla Estel.

Per celebrar el primer aniversari de la remodelació, el proper divendres 6 d’octubre s’ha organitzat un acte amb activitats per a tota la família, entre elles la gran “canicada” i un espectacle de músiques i danses del món.

A més, durant la vetllada es projectaran fotografies de l’evolució de la plaça i el documental titulat “Transformacions urbanes amb la veu del veïnat. Pla Estel Montornès”. El vídeo recull el procés de transformació de la plaça a partir del testimoni de les persones que hi han participat.

El veïnat, una veu activa

El Pla Estel es va començar a desenvolupar a Montornès l’any 2014, per tal de poder millorar espais del municipi amb la opinió del veïnat, atenent a les seves necessitats i experiències, i amb el treball dels tècnics municipals.

La seva dinàmica de treball consisteix en fer trobades periòdiques amb el veïnat perquè aquest segueixi l’evolució del projecte i pugui dir la seva. 

Arxivat a: Ciutadania, Via pública
La remodelada plaça de Joan Miró
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona