CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Continua obert el procés de selecció per contractar joves en pràctiques a l'Ajuntament

Continua obert el procés de selecció per contractar joves en pràctiques a l'Ajuntament

25/09/2017

El consistori preveu contractar en pràctiques abans de finals d'any entre 6 i 8 joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil. Les persones interessades s'han adreçar al departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (c. de la Pau, 10).

L'Ajuntament ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) un ajut per a contractar entre 6 i 8 joves del municipi que tinguin estudis superiors, però que actualment estiguin sense feina.

L'ajut permetrà que el jovent seleccionat pugui treballar amb un contracte en pràctiques de sis mesos fent tasques de suport a diferents departaments de l'Ajuntament. Les contractacions es duran a terme abans del 30 de novembre, un cop l'Ajuntament hagi rebut la confirmació de l'ajut per part de la Generalitat.

L'oferta s'adreça a joves d'edats compreses entre els 16 i els 29 anys que hagin finalitzat estudis superiors (universitaris, cicles formatius de grau mig, superior o certificat de professionalitat) i estiguin inscrits al SOC com a demandants d'ocupació, així com al programa de Garantia Juvenil.

Les persones interessades a formar part del procés de selecció encara es poden inscriure adreçant-se a les oficines del departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç situades al carrer de la Pau, 10. 

Impuls a l'ocupació juvenil

A través d'aquest programa, l'Ajuntament ja va contractar l'any passat quatre joves en pràctiques que van treballar a l'Oficina del Barri, a la Llar d'Infants Pública El Lledoner i al departament municipal de Mitjans de Comunicació. 

Arxivat a: Joventut, Ocupació
Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona