CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tot preparat per a la Diada Nacional de Catalunya

Tot preparat per a la Diada Nacional de Catalunya

28/08/2017

La tradicional ofrena floral al monòlit dedicat a l'Onze de Setembre serà l'acte central de la Diada a Montornès. L'Esbart Dansaire i la Coral de la Societat Coral La Lira, així com la Cobla Iluro, posaran el toc musical a la jornada.

Seguint la línia dels darrers anys, el monòlit de l'Onze de Setembre, ubicat als jardins de l'Ajuntament, tornarà a ser l'espai escollit per a l'ofrena floral que es duu a terme per commemorar la Diada Nacional de Catalunya.

Diverses entitats i formacions polítiques de Montornès participaran en l'acte institucional de l'11 de setembre.

La jornada començarà a les 11 h amb la hissada de la senyera, amb l'acompanyament del Cant de la Senyera a càrrec de la Coral de la Societat Coral La Lira. A continuació, la mateixa agrupació cantarà tres peces i, seguidament, l'Esbart Dansaire de La Lira ballarà el Ballet de Déu.

Després de les ofrenes florals i la lectura del manifest, la Coral i la Cobla Iluro interpretaran l'himne nacional Els Segadors. L'acte culminarà amb una ballada de sardanes. El repertori inclourà la sardana El meu Montornès, de l'autor Jordi Molina amb lletra de Pilar Casilla i adaptació per a coral i piano de Carles Rosat.

Arxivat a: Cultura i festes, General
Ofrena floral en la commemoració de la Diada (2016)
La Coral de la Societat Coral La Lira en un moment de l'acte (2016)
Ballada de sardanes per tancar l'acte institucional de la Diada (2016)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona