CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tercera edició del projecte Viu i Conviu al barri

Tercera edició del projecte Viu i Conviu al barri

02/06/2017

Coincidint amb els mesos d'estiu, l'Oficina del barri reedita el projecte Viu i Conviu que té l'objectiu d'afavorir la convivència amb accions socials i educatives tant a l'espai públic com a les comunitats veïnals.

Aquesta setmana s'ha iniciat un torneig de futbol infantil en què participen infants i joves des de 3r de Primària fins a 2n d'ESO. Els partidets es desenvoluparan durant aquest mes de juny a l'Escola Marinada i a la plaça de l'Autonomia. Els dimecres a les 18 h es jugaran els partidets dels infants i joves de 6è, 1r i 2n i els dimarts i els dijous, a la mateixa hora, els dels infants de 3r, 4t i 5è.

La iniciativa forma part del programa Viu i Conviu al barri que s'ha posat en marxa per tercer any consecutiu. Està impulsat per l'Oficina del barri i pretén potenciar l’apropament de col·lectius d’edat i de procedència diversa i la seva implicació en la gestió dels espais comuns de Montornès Nord.

A més del torneig de futbol infantil, es promouen activitats com l'Entre fils, un grup de costura autogestionat, també un espai de conversa en castellà per a dones d’origen estranger, així com accions col·laboratives per tenir cura de El nostre jardí, al carrer del Nou d'abril.

Formant part del projecte també hi ha la preparació i dinamització de les festes de Sant Joan que es posaran en marxa el 17 de juny. Tot plegat compta amb la col·laboració de la Comissió de convivència i la Comissió de les Festes de Sant Joan, formades ambdues per entitats i veïns a títol individual. 

Millorant les relacions veïnals a les comunitats de veïns

El projecte Viu i Conviu també desenvolupa una línia de treball amb les comunitats de veïns.

L’equip del programa ofereix suport en la resolució de petits conflictes, en l’ordenació de torns de neteja, queixes de sorolls o gestió de la morositat.

Durant els propers mesos, amb el suport de la Comissió de convivència i la participació de les mateixes comunitats s'elaborarà un decàleg de bones pràctiques i recomanacions per incorporar-lo en el dia a dia de les escales.

Arxivat a: Ciutadania, PII Montornès Nord
Presentació del torneig Viu i Conviu al barri
Un dels partidets de futbol del torneig Viu i Conviu al barri 2017
Alumnes de l'Escola Marinada participen en el projecte "El meu jardí"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona