CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La il·lustradora Pilarín Bayés, convidada especial de la presentació del parc dels Castanyers que es farà divendres

La il·lustradora Pilarín Bayés, convidada especial de la presentació del parc dels Castanyers que es farà divendres

09/05/2017

Aquest divendres, 12 de maig a les 16.45 h, es presentarà la remodelació que s'ha fet al parc dels Castanyers de Montornès. La festa comptarà amb la presència de la il·lustradora Pilarín Bayés, autora dels dibuixos dels jocs infantils que s'hi han instal·lat. Hi haurà música, contes i una xocolatada.

L’Ajuntament ha renovat recentment  les zones de joc del parc dels Castanyers i ha realitzat millores en el paviment, la il·luminació i l’accessibilitat. El pressupost de remodelació del parc dels Castanyers ha estat de 39.950 euros i ha anat a càrrec de la Brigada Municipal d'obres.

El parc es presentarà divendres a la ciutadania amb una festa que comptarà amb la intervenció de la il·lustradora Pilarín Bayés, autora dels dibuixos que donen forma i color al nou mobiliari infantil que hi ha al parc, inspirats en el conte del Patufet.

Hi ha un gronxador que simula la col on el Patufet s'aixopluga, un tobogan, una botigueta, un balancí i dues molles d’en Patufet i el seu dineret.

La presentació del parc també comptarà amb música i contes de la mà d’alumnes de l’Escola Municipal de Música i de la contacontes local Mercè Rubí. A més, hi haurà xocolatada per a tothom.

Arxivat a: Infància, Via pública
Parc dels Castanyers a Can Parera

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona