CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Una dosi de Mitja Marató per Sant Jordi

Una dosi de Mitja Marató per Sant Jordi

06/04/2017

Aquest dimecres a la tarda s’ha presentat la 24a edició i les curses i actes relacionats de la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca que se celebrarà el 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi.

El Centre Cultural de Vilanova del Vallès ha estat l’espai escollit per a presentar la Mitja 2017 i les curses i actes relacionats.

L’acte ha comptat amb la presència dels alcaldes de Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo; Montornès del Vallès, José A. Montero; Montmeló, Antoni Guil; i La Roca del Vallès, Albert Gil. També hi ha assistit el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas; l’ambaixador i col·laborador de l’Hospital Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil, David Sánchez; i patrocinadors i col·laboradors.

Com a novetat d’aquesta edició, la prova se celebra el 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi. Aquest fet marcarà l’eix de les activitats culturals i d’animació que envolten la Mitja. Serà el Drac de Montornès, el Drac Ceballot, qui donarà el tret de sortida de la competició. A més, els corredors rebran una samarreta, el tradicional lot de productes Henkel i una motxilla amb la imatge del drac de Sant Jordi.

Atletes destacats

L'organització espera igualar els 3.000 inscrits de la darrera edició, entre la Mitja Marató i la cursa dels 6 km. S’ha confirmat l’assistència d’atletes d’alt nivell, entre els quals destaquen atletes locals com Driss Lakhouaja, guanyador de la darrera Mitja Montornès; Angèlica Esparza, campiona de Catalunya de 10.000 metres; i Javier López, campió d’Espanya veterà de Mitja Marató.

També estaran a la línia de sortida l’atleta olímpic José Luis Blanco, del Club Atletisme La Sansi; i Montse Mas, del FC Barcelona, en la cursa dels 6 km. Un any més, la Mitja Montornès serà la cursa de tancament de la Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona.

Accions solidàries

La Mitja torna a fer visible el seu costat més solidari. Els infants d’entre 3 i 12 anys tenen l’oportunitat de córrer la Mini Solidària. Tindrà lloc el 22 d’abril a partir de les 17 h a la plaça de Pau Picasso. Tota la recaptació es destinarà a la Creu Roja de Granollers.

A més, per cada inscripció a la Mitja Marató i a la cursa dels 6 km, Henkel, principal patrocinador, donarà 0.50 € a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.

El dia de la competició, a la zona d’arribada, hi haurà instal·lat un photocall del “Movimiento Piu”. Per cada fotografia, es donarà un quilo de menjar per a Càritas Montornès. 

Arxivat a: Esports
Els alcaldes, patrocinadors, Club d'Atletisme i receptors de les aportacions solidàries amb la samarreta de la Mitja
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona