CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Estrenyent vincles entre generacions

Estrenyent vincles entre generacions

24/03/2017

Persones usuàries del menjador per a la gent gran del departament de Serveis Socials han compartit espai i jocs amb infants de la Llar d'Infants Pública el Lledoner. L'experiència s'ha estrenat aquesta setmana i es durà a terme un cop al mes.

Els departaments municipals de Serveis Socials i Educació han iniciat aquesta setmana una experiència de contacte intergeneracional entre persones usuàries del servei de menjador per a la gent gran que es presta diàriament al Casal de la Gent Gran Nord i els infants de la Llar d'infants Pública el Lledoner.

Durant una estona han compartit espais i jocs al pati del centre. Les trobades tindran lloc un cop al mes i permetran desenvolupar activitats com contacontes, jocs interactius, manualitats, el manteniment de l'hort, etc.

L'objectiu és aprofitar els beneficis del contacte humà entre grans i menuts per tal que l'activitat constitueixi una experiència personal enriquidora per a ambdues parts. 

Altres experiències intergeneracionals 

A Montornès s'han dut a terme diverses experiències d'intercanvi generacional durant els darrers anys no només entre persones grans i infants, sinó també amb la col·laboració del jovent. És el cas de les sessions sobre l'ús de les xarxes socials que joves voluntaris del Pla de Transició del Treball (PTT), del Dispositiu d’inserció laboral per a joves del departament de Promoció Econòmica i d'altres accions del departament de Serveis Socials han dut a terme als Casals de la Gent Gran.

Arxivat a: Educació, Serveis Socials
Projecte intergeneracional a la Llar d'Infants Pública El Lledoner
Projecte intergeneracional a la Llar d'Infants Pública El Lledoner
Projecte intergeneracional a la Llar d'Infants Pública El Lledoner
Projecte intergeneracional a la Llar d'Infants Pública El Lledoner
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona