CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament se suma a l'aturada #MujeresEnHuelga del 8 de març

L'Ajuntament se suma a l'aturada #MujeresEnHuelga del 8 de març

07/03/2017

Aquest dimecres, 8 de març, es durà a terme una concentració a les 12 h al davant de l'Ajuntament, en el marc de la mobilització internacional impulsada des de diversos països i organitzacions per denunciar les desigualtats de gènere, la violència masclista i la manca de reconeixement del paper i treball de la dona . L'acció forma part de la programació del Dia Internacional de les Dones.

En el marc de la commemoració del Dia Mundial de les dones, aquest dimecres a les 12 h es durà a terme una concentració i una aturada de mitja hora al davant de l'Ajuntament. L'acció forma part de la programació del Dia Internacional de les Dones.

La mobilització va partir inicialment des del moviment argentí de lluita contra la violència masclista Ni una menos i ha aconseguit adhesions a tot el món i ampliat la reivindicació a tots els àmbits de discriminació. Així, l'aturada pretén denunciar  les desigualtats de gènere, la violència masclista, la bretxa salarial i la manca de reconeixement del paper i treball de la dona com a cuidadora de terceres persones en l’àmbit social i familiar.

La programació d'aquest dimecres també inclourà una taula rodona amb el títol Feminisme a la xarxa. Les dones en temps de Twitter en què participaran quatre dones impulsores de projectes i publicacions feministes a Internet. Tindrà lloc a les 18 h a la Sala d'Actes de l'Ajuntament.

Arxivat a: Igualtat
#MujeresEnHuelga #NosotrasParamos

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona