CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'App Montornès, una nova via de comunicació amb l'Ajuntament

L'App Montornès, una nova via de comunicació amb l'Ajuntament

02/03/2017

L'Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania l'App Montornès, una aplicació per a dispositius mòbils que obre una nova via de comunicació i interacció amb el veïnat. Una de les novetats més destacades és un mòdul que permet reportar incidències de forma instantània amb localització geogràfica.

La nova App Montornès disposa d'un apartat de notícies i un altre d'agenda per poder estar al dia de l'actualitat local. També hi ha un sistema d'avisos que permetrà a les persones que disposin de l'app rebre notificacions sobre qüestions d'interès general.

La prestació interactiva més destacada és un mòdul que permet reportar a l'Ajuntament incidències relacionades, per exemple, amb el manteniment de la via pública, els equipaments municipals, medi ambient, circulació, salut i consum, cultura, ensenyament, etc. La comunicació de les incidències es pot acompanyar amb una fotografia i localitzar geogràficament ja sigui de forma manual o amb la prestació gps del mateix dispositiu mòbil. En el mateix moment l'usuari rebrà la notificació i un correu de confirmació que la seva incidència ha arribat a l'Ajuntament. De la mateixa manera, rebrà una notificació tan bon punt la incidència s'hagi pogut resoldre.

L'app està disponible per a les plataformes Android i iOS a través de Google Play i App Store. 

Més presència a les xarxes socials

El consistori ha incrementat en els darrers mesos la presència a les principals xarxes socials amb la creació de pàgines i perfils a Facebook i a Instagram, i ha intensificat l'activitat a Twitter. Entre les novetats, hi ha la retransmissió en directe d'esdeveniments a través de Periscope. També s'està augmentant la presència en altres xarxes com Youtube, on l'Ajuntament disposa de dues llistes temàtiques dedicades a educació i a igualtat. 

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Posa't l'Ajuntament al mòbil, amb la nova App Montornès
Codi QR de descàrrega per a Android
Codi QR de descàrrega per a IOS
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona