CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els atletes veterans protagonitzen els triomfs esportius del cap de setmana

Els atletes veterans protagonitzen els triomfs esportius del cap de setmana

06/02/2017

El Club Atletisme Montornès ha aconseguit, aquest cap de setmana, sis medalles al Campionat de Catalunya de Cros individual i per equips, al Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta i al Campionat d’Espanya Veterà de Mitja Marató.

Una temporada més, el Club Atletisme Montornès segueix pujant al podi dels principals campionats autonòmics i estatals.  Aquest cap de setmana, el club ha tingut representació al Campionat de Catalunya de Cros individual i per equips celebrat a Caldes de Malavella.

En la categoria veterana, Angelica Esparza s’ha proclamat sots-campiona de Catalunya i Elias Resina ha estat tercer. Aquests podis, acompanyats dels bons resultats dels seus companys d'equip, ha ajudat a que l’Atletisme Montornès també s’emporti el campionat de Catalunya veterà masculí per equips i el sots-campionat en la categoria femenina. 

En pista coberta, Moed Mbarki ha aconseguit la segona posició als 1.500 metres del Campionat de Catalunya Absolut amb un temps de 3:57.84. Mbarki ha millorat el resultat aconseguit l’any passat, en el qual va pujar al podi en tercera posició.

A nivell estatal, la Mitja de Granollers ha acollit el Campionat d’Espanya de Mitja Marató. Javier López, de l’Atletisme Montornès, ha estat el millor veterà M65. El montornesenc s’ha proclamat Campió d’Espanya amb un registre de 1:30:51.

Arxivat a: Esports
Javier López, Campió d'Espanya Veterà de Mitja Marató
Moed Mbarki, sots-campió de Catalunya absolut en 1.500 m.ll.
L'equip veterà masculí del Club Atletisme Montornès, campió de Catalunya de cros
L'equip veterà femení del Club Atletisme Montornès, sots-campió de Catalunya de cros
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona