CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “Montbarri aixeca el teló: per a tota la família!”

“Montbarri aixeca el teló: per a tota la família!”

23/01/2017

La programació del 2017 es posa en marxa el dissabte 28 de gener amb la pel·lícula d’animació “Kerity, la casa dels contes” del director Dominique Monféry.

Amb el lema “Per a tota la família” el dissabte 28 es posarà en marxa la programació d’espectacles de 2017 a l’Espai Cultural Montbarri.  La primera proposta és la pel·lícula d’animació Kerity, la casa dels contes del director Dominique Monféry.

Entre els espectacles teatrals, l’11 de febrer hi haurà Pintamúsica, una proposta per als més petits dirigida per Unics produccions. El grup de teatre La Faràndula interpretarà el 18 de febrer Las consultas de don Remigio y otras más i Novios por internet, dues obres de José Cedena.

El 26 de febrer, per Carnestoltes, la companyia Ai Carai animarà els assistents a posar-se la seva millor disfressa i ballar amb ells, mentre que el 4 de març Claret clown posarà en escena Sóc un pallasso, la història del primer pallasso que va existir.

Veus en femení per al Dia Internacional de les Dones

Un any més la programació del primer trimestre de l’any incorpora la proposta “Veus en femení” en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones. El 18 de març la jove cantant local Laura Ojalvo i alumnes de l’Escola Municipal de Música obriran un concert dedicat a les dones artistes. També hi actuarà Maria Cambray que presentarà el seu primer disc Golpe.

El divendres 24 de març, es projectarà Julie, un film independent dirigit per Alba González de Molina i rodada amb un equip tècnic majoritàriament femení. La pel·lícula compta amb la participació de l’actriu montornesenca Silvia Maya, guardonada l’any 2016 com a millor actriu secundària al Festival de Màlaga.

L’Escola Municipal de Música, una constant en la programació

Des de la posada en marxa de Montbarri aixeca el teló l’any 2013, l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre ha participat en la programació amb aportacions en forma de concerts, representacions i espectacles. Per aquest trimestre proposa una audició de cant que tindrà lloc el 19 de febrer i que comptarà amb la col·laboració d’alumnes de La Garriga, i l’espectacle Improshow amb Planeta Impro que, el 26 de març, servirà per commemorar el Dia Internacional del Teatre.

Arxivat a: Cultura i festes
Montbarri aixeca el teló: tardor d’espectacles!

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona