CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obertes les portes de l’Hotel d’entitats

Obertes les portes de l’Hotel d’entitats

21/11/2016

Diumenge es va inaugurar de manera oficial l’Hotel d’entitats, un espai obert a la ciutadania i al teixit associatiu del municipi. Actualment hi resideixen onze entitats.

Veïns i entitats del poble s'han reunit aquest diumenge per inaugurar oficialment l’Hotel d’entitats, un espai que va començar a funcionar al mes de juliol i en què ja resideixen dotze entitats socioculturals del municipi. L’edifici, situat al carrer de Blas Infante, disposa de 6 despatxos, 5 sales polivalents per a activitats i reunions, i espais d’office i d’emmagatzematge de material.  

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, la regidora de Participació Ciutadana, Mar García i representants de les onze associacions que ja desenvolupaven les seves activitats a l’Hotel.

Tallers i recollida solidària

A la matinal de portes obertes es va poder visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà les entitats. L’Associació Fotogràfica Montornès va oferir un taller de transferència de fotografies a diferents suports i l’Associació Volumont va organitzar una recollida solidària de productes d’higiene en el marc de la campanya Un somriure per a tothom. La iniciativa fa arribar productes bàsics a famílies que reben atenció i seguiment per part dels Serveis Socials del consistori. 

Més espais per a les entitats

En els propers mesos l'equipament de Can Saurina també acollirà entitats del municipi. L’objectiu és que les associacions puguin tenir un espai per reunir-se, però també compartir les instal·lacions per tal de fer vincles entre elles. 

Arxivat a: Ciutadania
Acte d'inauguració de l'Hotel d'entitats
Taller de fotografia a la inauguració de l'Hotel d'entitats
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona