CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les propostes del jovent, protagonistes del nou curs de l’Espai Jove Satèl·lit

Les propostes del jovent, protagonistes del nou curs de l’Espai Jove Satèl·lit

27/10/2016

Pràctiques noves com el “Parkour” o el “Bottle flip” formaran part de les activitats que es desenvoluparan durant els propers mesos a l’Espai Jove Satèl·lit. Al costat d’això, es mantenen d’altres ja amb una certa tradició, com el túnel del terror per la Castanyada i el Parc de Nadal Jove.

Fa uns dies, els jardins de Can Xerracan van acollir la festa d’inici del curs de l’Espai Jove Satèl·lit. Una quarantena de joves es van donar cita per passar-ho bé amb música de DJ’s i, alhora, formular propostes i presentar idees a desenvolupar durant aquest curs.

La programació incorporarà activitats com el Parkour, una modalitat que converteix el desplaçament del cos en una forma d’art i ajuda a qui la practica a superar barreres i obstacles físics i mentals per mitjà de la consecució de reptes. També es proposen competicions de Bottle flip, un joc que ha pres força volada entre el jovent i que consisteix a fer girar enlaire una ampolla de plàstic mig plena des del tap i aconseguir que caigui dreta.

A banda d’això, es proposen activitats que ja s’han dut a terme en altres edicions com el túnel del terror per la Castanyada, que tindrà lloc aquest divendres 28 d’octubre al Parc dels Castanyers, o el Mobilitza’t, una gimcana que es durà a terme el 12 de novembre durant tot el dia pel poble, amb l’ajut dels dispositius mòbils. I ja a finals d’any i per 6è any consecutiu podrem gaudir del Parc de Nadal Jove.

Rap contra la violència masclista

Entre les novetats de la temporada, hi ha la presentació per part del Departament de Joventut, d'un CD de rap en el marc del Dia mundial contra la violència de gènere que es commemora el 25 de novembre. El CD inclou 8 cançons, una d’elles amb un videoclip, i ha estat realitzat per joves Mc’s del municipi.

D’altra banda, a partir del novembre l’Espai Jove Satèl·lit es trasllada a Can Xerracan els divendres a la tarda.

Qui vulgui participar en l’organització de les activitats es pot posar en contacte amb l’Espai Jove al Centre Juvenil Satèl·lit, al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o a través de les xarxes socials.
Facebook: https://ca-es.facebook.com/espaijove.satellit 
Twitter: https://twitter.com/jovemontornes 
Instagram: https://www.instagram.com/joventutmontornes/  

Arxivat a: Joventut
Joves de l'Espai Jove Satèl·lit als jardins de Can Xerracan
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona