CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Mons Observans a la nova aplicació mòbil Visitmuseum

Mons Observans a la nova aplicació mòbil Visitmuseum

24/10/2016

El jaciment Mons Observans disposa d'un espai propi a la nova aplicació per a dispositius mòbils Visitmuseum, al costat de més de 200 espais museístics catalans

Aquest mes s'ha presentat Visitmuseum, la primera aplicació per a dispositius mòbils que ofereix informació de més de 200 equipaments museístics de tot Catalunya, entre ells Mons Observans. A l'app s'hi pot trobar informació general sobre el jaciment, la seva situació, els horaris i tarifes i les adreces de contacte per organitzar la visita. A més, incorpora una descripció amb els trets més destacats de les estructures i elements recuperats, incloent la referència a les pintures murals romanes de primer estil pompeià trobades en aquest espai i que actualment es poden veure al Museu Municipal de Montmeló. 

Una app per promocionar el territori

El projecte Visitmuseum ha estat  promogut pels departaments de Cultura i d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i està finançat íntegrament amb la taxa sobre les estades en establiments turístics que es recapta a Catalunya. L'aplicació pretén ser una eina de promoció turística, per la qual cosa la informació que conté està disponible en 4 idiomes. L'app també disposa d'un motor de recerca que ordena els museus per ordre alfabètic, o per proximitat, utilitzant les dades d'ubicació de l'usuari, i altres utilitats com un lector de codis QR. 

Visitmuseum és compatible amb tota mena de dispositius mòbils, ja siguin telèfons intel·ligents o tauletes tàctils i està disponible per a IOS i Android. 

Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
El jaciment Mons Observans a l'aplicació Visitmuseum
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona