CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més de 150 persones han participat fins ara en el programa d’inserció laboral DIL Barri - Olímpia

Més de 150 persones han participat fins ara en el programa d’inserció laboral DIL Barri - Olímpia

25/05/2016

A través de l’assessorament laboral i les formacions professionals que ofereix aquest programa, 23 persones han trobat feina i 30 estan fent pràctiques en empreses del municipi i rodalies

Des de mitjans de gener, el dispositiu d’inserció laboral DIL Barri Olímpia ha atès un total de 156 persones. El projecte orienta i acompanya en la recerca de feina a aquelles persones del municipi que tenen majors dificultats d’inserció laboral en el mercat laboral actual. Concretament, s’adreça a dones, a persones majors de 45 anys i/o, aturades de llarga durada que busquen feina però que tenen una baixa qualificació.

Les persones participants han millorat el seu nivell de competències amb formació en informàtica. També han rebut formació ocupacional, amb un  curs d’auxiliar de magatzem, i un curs de serveis de neteja d’espais i cuina  En aquests cursos i tallers han participat 42 persones de les quals 12 han aconseguit un lloc de treball i 30 tindran l’oportunitat de fer pràctiques en empreses com Caprabo, Stenco, Inforlim i Clece. Altres 11 persones han trobat feina amb el suport del personal tècnic orientador a l’espai de recerca de feina.

L'impuls del gènere en el treball

El Dispositiu d’Inserció Laboral DIL Barri – Olímpia és una de les actuacions del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord i compta amb una subvenció del programa “Treball als barris” del Servei d’Ocupació de Catalunya. Des de fa quatre anys, l’Ajuntament de Montornès desenvolupa Dispositius d’Inserció Laboral. En diverses ocasions, la iniciativa ha incidit directament en la inserció laboral de les dones i en la introducció de la perspectiva de gènere en la formació que s’imparteix.

Arxivat a: PII Montornès Nord
Una de les sessions formatives del dispositiu
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona