CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Exposició "Lliçons per al present: Rotspanier. Treballadors forçats espanyols a la Segona Guerra Mundial. La (des)memòria europea de l'antifeixisme"

Exposició "Lliçons per al present: Rotspanier. Treballadors forçats espanyols a la Segona Guerra Mundial. La (des)memòria europea de l'antifeixisme"

Dia i hora: Del divendres 19/04/2024 al dijous 02/05/2024

Lloc: Can Saurina (c. Major, 2)

Fins al 2 de maig el veïnat pot visitar aquesta mostra sobre les persones deportades que van ser obligades a treballar per als nazis durant la Segona Guerra Mundial.

A l'entorn de la commemoració del 93è aniversari de la proclamació de la II República Espanyola, Can Saurina acull l'exposició Lliçons per al present: Rotspanier. Treballadors forçats espanyols a la Segona Guerra Mundial. La (des)memòria europea de l'antifeixisme, un projecte impulsat per la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb altres entitats i universitats espanyoles, franceses i alemanyes.

La mostra del projecte Rotspanier inclou imatges i textos sobre les més de 50.000 persones exiliades i deportades de la Guerra Civil espanyola que van ser forçades a treballar per a l’Alemanya nazi durant la Segona Guerra Mundial. Els nazis els anomenaven “rotspanier”. A l’exposició es mostren algunes de les biografies d’aquestes persones, entre elles Olvido Fanjul, Francisco Font i Joan Mestres.

L’exposició romandrà a Can Saurina fins al 2 de maig. L'horari de visita és el següent:

  • Divendres, de 18 a 21 h.
  • Dissabtes i diumenges, d’11 a 14 h.

L'entrada és gratuïta.

Arxivat a: Cultural, Divulgativa, Social, Sociocultural
Obertura de l'exposició del projecte Rotspanier.
Obertura de l'exposició del projecte Rotspanier.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona