CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Teatre: "Boscos Endins", a càrrec del grup de teatre musical de l'EMMDT de Montornès

Teatre: "Boscos Endins", a càrrec del grup de teatre musical de l'EMMDT de Montornès

Dia i hora: dissabte 25/11/2023 a les 18:30

Lloc: Teatre Margarida Xirgu (plaça de Margarida Xirgu, 3)

L'alumnat de teatre musical de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès escenificarà l'obra "Boscos Endins", un musical de Stephen Sondheim i James Lapine.

Boscos Endins és la darrera obra que el grup de teatre musical de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès ha treballat a les classes. Dirigit per Óscar Peñarroya, l'alumnat la representarà al Teatre Margarida Xirgu el 25 de novembre, a les 18.30 h.

"Boscos Endins és un conte de contes, un musical que va guanyar els Premis Tony 1988 al millor llibret i a la millor partitura de teatre musical, és una exploració de què passa als contes després del clàssic i van ser feliços i van menjar anissos.

Un forner sense fills i la seva muller, víctimes de la maledicció d'una bruixa, viatgen boscos endins amb l'esperança d'alliberar-se de la malèfica influència. Allí troben la Ventafocs, el seu Príncep, la Caputxeta Vermella, el Llop, en Jan de la Mongetera i altres personatges dels contes els quals intenten també de fer realitat els seus desitjos.

A mesura que s'endinsen en les profunditats de l'existència, els personatges de Boscos Endins han de decidir el seu propi destí per ells mateixos, resoldre dubtes, desafiar els perills i afrontar les conseqüències, de vegades terribles i altres vegades meravelloses, que això comporta. A més de ser un espectacle amè i diferent per a infants, és una reflexió emotiva i profunda per als adults que tenim la responsabilitat de transmetre uns valors individuals i socials als infants que, com diu la cançó final de l'espectacle: miren i escolten i voldran copiar tot el que dius i fas."

L'obra té una durada de 90 minuts. 

Les entrades són gratuïtes i no cal reservar-les prèviament.

Arxivat a: Cultural, Musical, Sociocultural
Cartell de l'espectacle.
Cartell de l'espectacle.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona