CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Exposició "Indestructibles"

Exposició "Indestructibles"

Dia i hora: Del dimarts 07/11/2023 al dissabte 18/11/2023

Lloc: Can Saurina (c. Major, 2)

Entre el 7 i el 18 de novembre el veïnat podrà visitar a Can Saurina aquesta mostra de fotografies d'Alfons Rodríguez i textos de Xavier Aldekoa sobre les experiències vitals d’una desena d’infants i joves procedents de l’Àfrica.

Indestructibles és el títol de l’exposició que el Departament de Cooperació Internacional portarà a Can Saurina durant la primera meitat del mes de novembre.

La Diputació de Barcelona produeix aquesta mostra fotogràfica que recull les històries de vida d’11 infants i joves adolescents de 10 països africans que volen avançar cap a un futur millor.

D’aquesta manera s’obre una finestra a un continent complex i es llança un clam per desterrar injustícies tot posant l’accent en la lluita global contra la pobresa, els conflictes bèl·lics i el canvi climàtic des de la defensa de l’educació, la salut, la igualtat de gènere, la pau i la sostenibilitat garants dels drets humans. Tot plegat, en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La mostra, amb fotografies d’Alfons Rodríguez i textos de Xavier Aldekoa, es complementa amb mapes temàtics que situen el continent en el nou ordre mundial. Les infografies recullen aspectes com els conflictes armats o les rutes migratòries.

L’exposició Indestructibles romandrà oberta al públic entre el 7 i el 18 de novembre a Can Saurina, de dilluns a dissabte, de 17 a 20 h. La inauguració serà el dia 7 a les 17.30 h i comptarà amb la presència dels autors, de l'alcalde de Montornès, José A. Montero, del diputat delegat de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona, Joan Galiano, i de la diputada adjunta d’educació, Glòria Colom. L'acte inclourà una visita guiada a l'exposició a càrrec dels mateixos autors.

Arxivat a: Social, Sociocultural
Imatge de l'exposició "Indestructibles", utilitzada per a la difusió de la mostra. (Foto: Alfons Rodríguez)
Imatge de l'exposició "Indestructibles", utilitzada per a la difusió de la mostra. (Foto: Alfons Rodríguez)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona