CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > I Caminada inclusiva, infantil, juvenil i família

I Caminada inclusiva, infantil, juvenil i família

Dia i hora: dissabte 07/10/2023 a les 9:30

Lloc: Sortida: Plaça de Pau Picasso

L'Associació Excursionista Lleure Montornès organitza una caminada familiar de 6 km per a famílies, amb l'opció de transport en autocar i assistència per a persones amb diversitat funcional.

Amb el suport de les associacions DiverMON i ASPAHID - Els Àngels, l'Associació Excursionista Lleure Montornès durà a terme la primera Caminada inclusiva, infantil, juvenil i família de Montornès el 7 d'octubre.

Hi haurà l'opció de fer-la caminant (6 km) o bé amb assistència i transport en autocar (3 km).

L'activitat començarà a les 9.30 h a la plaça de Pau Picasso, on s'hi farà una concentració i la sortida en autocar per a les persones que demanin l'opció inclusiva. Les persones que sol·licitin aquesta segona modalitat seran traslladades fins al Coll de Can Corbera de Vallromanes i passaran per la Font de la Mercè fins arribar al carrer de Can Girona de Santa Maria de Martorelles, on seran recollits pels autocars.

Per tancar la jornada, a les 12.45 h, de nou a la plaça de Pau Picasso, el públic podrà veure l'espectacle Dr Bombolles, en què els infants podran veure les diverses formes d'una bombolla de sabó.

A la mateixa plaça, l'entitat Montornès Animal instal·larà una paradeta amb material informatiu i un taller de pintacares, així com un punt de recollida de pinso per a les colònies de gats.

La inscripció és gratuïta i caldrà formalitzar-la abans del 5 d'octubre a la nit. Caldrà sol·licitar una assegurança obligatòria de 2 euros per persona, gratuïta per a menors de 18 anys, majors de 70 anys i persones amb diversitat funcional. Per formalitzar les sol·licituds caldrà enviar un WhatsApp al telèfon 609 185 088 o bé enviar un correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L'Associació Excursionista Lleure Montornès busca persones voluntàries per al dia de la caminada. Qui hi vulgui col·laborar pot participar en un taller de joelette el 30 de setembre a les 9 h, al Casal de Cultura, per aprendre a utilitzar una de les cadires.

Arxivat a: Esportiva, Infantil, Social
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona