CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 18è Parc de Nadal Solidari

18è Parc de Nadal Solidari

Dia i hora: Del dimarts 27/12/2022 al divendres 30/12/2022

Lloc: Carpa Polivalent El Sorralet (c. dels Castanyers, 5)

Un any més, entre el 27 i el 30 de desembre la Carpa Polivalent El Sorralet serà l’escenari de l’esdeveniment. Les famílies amb infants d’entre 0 i 12 anys podran participar en espais de joc i tallers, pujar a inflables i veure diversos espectacles.

Durant les vacances de Nadal, els infants i les famílies tornen a tenir una proposta de lleure de la mà de l’Esplai Panda. L’entitat celebrarà el 18è Parc de Nadal Solidari els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, de 16 a 20 h, a la Carpa Polivalent El Sorralet.

La proposta, adreçada a nens i nenes fins a 12 anys, inclourà espais de ludoteca (de 0 a 3 anys i de 3 a 6 anys), espais amb jocs familiars i un espai virtual perquè els infants d’entre 5 i 12 anys puguin participar en jocs virtuals. El públic també hi trobarà inflables, tallers de manualitats, espectacles, pintacares i un racó per berenar.

Com és habitual, diverses entitats oferiran tallers durant els quatre dies: l’ONG ASPERPOL (27 de desembre), Montornès Animal (28 de desembre), Movimiento Azul (29 de desembre) i la Colla de Geganters de Montornès (30 de desembre).

Amb l’objectiu de promoure la participació d’infants amb diversitat funcional, l’organització garantirà l’accés d’aquelles persones que tinguin problemes de mobilitat o necessitats educatives especials.

El Parc de Nadal Solidari compta amb el suport de l’Ajuntament. El Consistori ha fet una aportació de 18.000 euros per a l’organització de l’esdeveniment.

El preu de l’entrada és de 3 euros per als infants de 3 a 12 anys, amb possibilitat d'abonament per als quatre dies (9 euros). L'entrada de persones adultes i nadons és gratuïta, i l’entrada infantil de famílies nombroses o monoparentals té un preu de 2 euros. L’Esplai Panda destinarà part de la recaptació aconseguida amb la venda d’entrades a l’associació Movimiento Azul, que treballa per donar visibilitat a l’autisme, així com a les despeses del servei de guarda-roba ofert per les AMPA dels instituts Vinyes Velles i Marta Mata. El veïnat podrà adquirir els tiquets a l’entrada de la Carpa Polivalent El Sorralet.

Per a més informació podeu adreçar-vos al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Infantil
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona