CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Let's Clean Up Europe al Riu Mogent

Let's Clean Up Europe al Riu Mogent

Dia i hora: diumenge 08/05/2022 a les 10:00

Lloc: Punt de trobada: Aparcament del CEM Les Vernedes

La iniciativa europea de neteja dels espais naturals torna a Montornès! Durant tot un matí, voluntariat d'edats diferents es mobilitzarà per netejar el riu de deixalles i altres materials contaminants.

Montornès se suma a l'acció de neteja conjunta Let's Clean Up Europe 2022, a Catalunya promoguda per l'Agència de Residus i a Montornès coorganitzada entre l'Ajuntament i l'associació Montornès Animal amb el suport del Club Bàsquet Vila de Montornès.

El 8 de maig, voluntaris i voluntàries de diverses edats dedicaran el seu temps a retirar residus de la llera del riu Mogent.

L'objectiu de la iniciativa és conscienciar la ciutadania sobre la quantitat de residus que acaben a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida de deixalles que hi ha a boscos, rius i platges.

En el cas de Montornès, les persones que vulguin participar-hi podran adreçar-se a l'aparcament del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes entre les 10 i les 14 h. Allà hi haurà el punt de trobada i separació dels residus, amb membres de l'organització que proporcionaran els materials necessaris a les persones que vulguin col·laborar-hi.

Les tovalloletes humides, les burilles, les ampolles de plàstic, les llaunes o les bosses són alguns dels residus més freqüents a la natura.

L'any passat, a Catalunya, el Let's Clean Up Europe es va traduir en 484 accions de neteja a 264 municipis, amb 19.109 persones voluntàries que van recollir un total de 83,5 tones de residus. En el cas de Montornès, 46 participants van retirar més de 90 kg de l'entorn del riu Mogent.

 

Arxivat a: Mediambiental
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona