CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Jornada de neteja dels espais naturals

Jornada de neteja dels espais naturals

Dia i hora: diumenge 20/02/2022 a les 10:00

Lloc: Turó del Pedró

L'associació local Montornès Animal celebra la primera jornada de recollida de brossa de l'any. En aquesta ocasió, les persones voluntàries recolliran deixalles al Turó del Pedró.

Seguint la proposta de jornades mensuals, iniciada l'any passat, i després de l'acció del novembre, Montornès Animal organitza una nova activitat de sensibilització sobre la cura de la natura. 

Qui hi vulgui participar pot fer-ho en grups reduïts, recollint els plàstics, cartrons, vidres i altres residus que trobi mentre passeja pels camins del poble al llarg del 20 de febrer.

De 10 a 13 h, membres de l'entitat seran a l'aparcament de Can Oliver per informar el veïnat, proporcionar materials i separar residus.

Si necessiteu acompanyament, bosses o qualsevol tipus d'informació podeu posar-vos en contacte amb l'associació Montornès Animal a través de les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) o bé al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

També podeu enviar imatges o vídeos que enregistreu el dia de la jornada a la mateixa adreça electrònica, o bé publicar-los a les xarxes socials anomenant l'entitat o amb les etiquetes #NetegemMontornès i/o #MontornèsAnimal. Amb tot, l'associació publicarà un recull audiovisual a les seves xarxes socials.

L'activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Montornès del Vallès i del Club Bàsquet Vila de Montornès.

Arxivat a: Mediambiental
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona