CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > III Urban Art Festival

III Urban Art Festival

Dia i hora: diumenge 12/09/2021 a les 18:00

Lloc: Aparcament de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes

La gran festa urbana de Montornès torna amb bàsquet, rap i grafits!

Després de l'èxit de les dues primeres edicions, i de ser posposat el juliol per la previsió de pluja, l'Urban Art Festival s'instal·la a l'aparcament de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes.

A partir de les 18 h, les persones que s'hi acostin podran participar en un torneig de bàsquet 3x3 organitzat pel Club Bàsquet Vila de Montornès. Els equips hauran d'arribar a les 17.30 h per confirmar les inscripcions i pagar els 8 euros per prendre-hi part. La recaptació íntegra anirà a l'entitat Globus pels Valents. Hi haurà cinc categories: adolescent (de 12 a 15 anys) i juvenil, tant masculins com femenins, així com una categoria Specials per a joves amb diversitat funcional (novetat d'enguany). Per apuntar-vos us heu d'adreçar al web del departament municipal de Joventut.

De manera simultània, els grafiters faran diverses pintades a punts habilitats. 

A les 19 h, els joves freestylers de la lliga Vallrap Battle disputaran la darrera jornada de l'esdeveniment de batalles de galls que ha tingut lloc des de l'abril a Montornès, Montmeló, Vilanova i Vallromanes.

Ja a partir de les 21.30 h, el raper Levico i el montornesenc Dryan oferiran una breu actuació per donar pas al grup vallesà Pinan 450f, que serà l’encarregat de tancar l’esdeveniment. 

Per assistir al concert també cal reservar plaça de manera gratuïta al web de Joventut Montornès a partir del 9 de setembre a les 16 h.

L'activitat forma part de les propostes sorgides a partir dels pressupostos participatius Kosmos 2021.

L'organització de l'acte contempla totes les mesures Covid-19 per a l'esdeveniment. Serà obligatori seguir les indicacions establertes i fer ús de la mascareta en tot moment. 

Arxivat a: Juvenil
Pintada de grafits a la primera edició de l'Urban Art Festival (2018)
Pintada de grafits a la primera edició de l'Urban Art Festival (2018)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona