CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Xerrada: "Vols trobar feina a l'estiu?"

Xerrada: "Vols trobar feina a l'estiu?"

Dia i hora: dimarts 25/05/2021 a les 17:00

El departament municipal de Joventut ha organitzat una sessió informativa per acompanyar aquells/es joves que busquin feina aquest estiu.

Com i on buscar feina a l'estiu? Quins passos cal seguir? Quines feines i quin tipus de contractes hi ha? Són algunes de les preguntes que l'equip del departament municipal de Joventut resoldrà a partir d'una xerrada que compta amb el suport de l'Oficina del Pla Jove.

Les persones que s'hi inscriguin coneixeran un seguit de pautes per trobar feina, així com recursos que els poden facilitar la recerca.

La xerrada serà presencial i tindrà lloc a un equipament encara pendent de confirmar segons el número d'inscripcions registrades. Cal apuntar-s'hi a l'enllaç adjunt. 

Per a més informació podeu adreçar-vos al WhatsApp 673 532 609 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També podeu seguir Joventut Montornès a Instagram, Twitter i Facebook.

Les referents en l'àmbit d'ocupació juvenil de l'Oficina del Pla Jove realitzen assessories laborals individuals al jovent de Montornès els dimarts cada 15 dies al Centre Juvenil Sputnik. Podeu demanar-ne cita prèvia a través dels canals comunicatius de Joventut Montornès. 

Arxivat a: Juvenil, Promoció Econòmica
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona