CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Exposició “Dona la volta a l’alcohol”

Exposició “Dona la volta a l’alcohol”

Dia i hora: Del divendres 17/01/2020 al dijous 30/01/2020

Lloc: Can Saurina

Activitat adreçada especialment a l'alumnat d'ESO.

Can Saurina acull l’exposició Dona la volta a l’alcohol de la mà del departament de Promoció de la Salut de l’Ajuntament i el Crític, Pla de prevenció en l’ús de drogues i pantalles de la Mancomunitat del Galzeran.

La mostra ha estat elaborada per la Diputació de Barcelona i diferents professionals del territori i pretén informar de les conseqüències que genera el consum d’alcohol durant l’adolescència en la salut, reforçar la posició de no consumir alcohol i mantenir-la davant la pressió de grup, retardar l’edat d’inici en el consum i reduir-ne els riscos associats.

L'exposició consta de nou plafons i dues taules interactives que desenvolupen diferents temes vinculats al consum d’alcohol, i una caixa amb elements que permeten reproduir els efectes de l’alcohol en l’organisme.

Arxivat a: Informativa
Un dels plafons de l'exposició
Un dels plafons de l'exposició
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona