CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Caminada contra el càncer de mama

Caminada contra el càncer de mama

Dia i hora: diumenge 20/10/2019 de les 9:00 a les 13:00

Lloc: Jardins de l'Ajuntament

Els diners recaptats aniran destinats a Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus al programa de sensibilització Somnis de Colors.

L'associació local Afibromon ha organitzat una diada per commemorar el Dia Internacional contra el càncer de mama. L'acte central de la jornada és una caminada a les 9 h des dels jardins de l'Ajuntament.

A l’activitat central se sumen altres propostes com la dels Mechones Solidarios, una iniciativa que consisteix en tallar els cabells de les persones interessades a canvi d’un donatiu a favor de la causa i una màster classe esportiva de Zumba a càrrec d’Ursula que tindrà lloc després de la caminada. També es posarà un estand informatiu i un altre amb merchandasing solidari complementen la Diada.

Abans de la sortida es farà la lectura del manifest.

Participar a les activitats és gratuït i no cal inscripció prèvia tot i que es recomana dur la samarreta commemorativa de la diada i/o un mocador que es pot adquirir a la botiga Frutos Secos IKE del municipi. El mateix dia també es podrà adquirir sempre i quan quedin existències.

Els diners recaptats aniran destinats a Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus al programa de sensibilització Somnis de Colors.

Arxivat a: Esportiva, Social
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona