CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Túnel del Terror: Saint Edith's Orphanage

Túnel del Terror: Saint Edith's Orphanage

Dia i hora: dimarts 31/10/2017 a les 20:00

Lloc: Galeria Municipal de Can Xerracan

Endinsa't a l'orfenat de Saint Edith amb el nou passatge del terror que han preparat l'Espai Jove Satèl·lit i un grup de veïns i veïnes del poble. Podràs descobrir el fosc secret que s'amaga rere les parets de l'edifici?

Un any més, el millor Halloween es viu a Montornès. L'Espai Jove Satèl·lit, amb la col·laboració d'un grup de joves del poble i la perruqueria Marga Orellana, ha transformat la galeria municipal de Can Xerracan en un vell i misteriós orfenat.

L'orfenat de Saint Edith es va construir a la petita vila de Montorborough, Anglaterra, durant la Segona Guerra Mundial, amb l'objectiu d'acollir nens i nenes que van perdre els seus pares per la guerra, la fam o les malalties. Aviat les administracions van deixar d'enviar diners i aliments al centre, però els orfes continuaven arribant en grans quantitats.

Va ser la seva directora, la monja Edith Newman, qui va decidir experimentar amb els petits, vendre els seus òrgans vitals i emprar la carn d'aquells qui no sobrevivien per alimentar tots els que residien a l'edifici. Amb el pas del temps l'orfenat va acabar tancant, però es diu que, de tant en tant, de nit s'escolten els crits dels orfes sent torturats i s'observa alguna llum sortint per les finestres del centre.

De 20 h a 23.30 h, les persones més valentes podran visitar l'orfenat i intentar descobrir la sinistra veritat que s'hi amaga.

Per accedir al túnel és necessari presentar entrades. Es poden recollir, de manera gratuïta, al PIDCES dels instituts o al Centre Juvenil Satèl·lit (màxim una entrada per persona). Si en sobren es repartiran el mateix dia, una hora abans de l'inici de l'activitat.

La proposta està dirigida a persones majors de 14 anys.

Arxivat a: Lúdica, Sociocultural
Imatge promocional de l'activitat
Imatge promocional de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona