CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Parc de Nadal Infantil

Parc de Nadal Infantil

Dia i hora: Del diumenge 27/12/2015 al dimecres 30/12/2015

Lloc: Nova Carpa Polivalent (C. dels Castanyers)

Un any més, i ja en són 12, l'Esplai Panda presenta una proposta lúdica, assequible i de qualitat per a infants de fins a 12 anys dins del període de vacances escolars al Nadal

La bateria d’activitats torna a ser molt diversa: ludoteca de petits i de grans, racó de famílies, espai virtual, inflables, Espai Aventura, taller de maquillatge, tallers creatius, espectacles familiars, etc. A més, com cada any, algunes associacions locals presentaran tallers i altres propostes d’animació infantil i familiar.  

El preu de l'entrada continua sent el mateix del passat any,  3€ per als infants, amb possibilitat d'abonament i descompte per a famílies nombrosesL'entrada d'adults és gratuïta. També poden entrar de forma gratuïta amb un passi d’un dia les famílies que s'acreditin com a treballadors/res d'alguna de les empreses col·laboradores com  Henkel, Pinasa i Repsol així com també els infants de l’Esplai Panda, entitat encarregada del Parc.

Els beneficis recaptats del Parc de Nadal Infantil i Parc Jove de Nadal es destinaran al viatge de final de curs dels alumnes de 4t d'ESO dels instituts Marta Mata i Vinyes Velles, reservant una quantitat als alumnes de famílies amb més dificultats econòmiques.

L'horari serà de 16.30 a 20.30 h.

Arxivat a: Cultural, Esdeveniments anuals, Infantil, Lúdica, Social, Sociocultural
Parc de Nadal Infantil. Imatge d'arxiu.
Parc de Nadal Infantil. Imatge d'arxiu.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona