CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 3, 2, 1... Tot preparat per a la 27a Mitja Marató!

3, 2, 1... Tot preparat per a la 27a Mitja Marató!

17/03/2022

La Sala de la Concòrdia de Montmeló ha acollit l’acte de presentació de la nova edició de la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca, que se celebrarà el 27 de març. En aquests moments se superen les 1.200 inscripcions per córrer la Mitja i la cursa dels 6 km.

La 27a Mitja Marató és a punt d’arribar després d’una espera de 3 anys des de la darrera, motivada per les restriccions sanitàries marcades per la COVID-19. El Club Atletisme Montornès, els ajuntaments de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca, així com tot el voluntariat que fa possible la prova, ja ho tenen tot a punt per a l’esperada celebració de la prova el 27 de març.

Aquest dijous al vespre s’ha presentat l’edició 2022 de l’esdeveniment en un acte celebrat a la Sala de la Concòrdia de Montmeló i que ha aplegat unes 80 persones. La trobada ha comptat amb la presència dels alcaldes i l'alcaldessa dels quatre municipis per on passa la prova: José A. Montero, de Montornès; Pere Rodríguez, de Montmeló; Yolanda Lorenzo, de Vilanova; i Albert Gil, de La Roca.

A la presentació també hi ha assistit la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich; el director de Henkel Ibérica a la planta de Montornès, Sumit Agarwal; i la vicepresidenta de l’Assemblea de Creu Roja Granollers, Teresa Sorribas. L’organitzador de la prova, Javier Álvarez, ha conduït l’acte.

La trobada ha inclòs dues actuacions a càrrec del combo de l’Escola Municipal de Música de Montmeló, i un homenatge a l’atleta Fermín García, que va morir el 2019 i havia estat regidor d’Esports al consistori montmeloní i professor a l’Institut Vinyes Velles.

En aquests moments s’han superat les 1.200 inscripcions entre la Mitja i la Cursa dels 6 km, enguany limitades a un màxim de 1.500.

Molt més que una cursa

El compromís social de la Mitja torna a estar present un any més, amb donacions d’1 € per cada inscrit/a que Henkel donarà a Creu Roja de Granollers. Per cada fotografia presa a la carpa de la iniciativa Movimiento Piu n’afegirà un altre per a programes socials a la comarca.

A més, dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 17), l’organització proposa visitar l’Estació Depuradora d’Aigües (EDAR) de Montornès i l’Urban River Lab el 19 de març a les 9.30 h, i participar en la jornada de neteja a l’entorn del riu Mogent el 3 d’abril a les 10 h. Per a més informació i formalitzar les inscripcions podeu enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Des del 18 de gener, el Club Atletisme Montornès i la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament organitzen entrenaments adreçats a dones i homes que vulguin córrer la Cursa dels 6 km.

Les persones que vulguin adquirir el seu dorsal per a la Mitja o la cursa dels 6 km del 27 de març poden adreçar-se al web de l’esdeveniment. El preu de la inscripció és de 18 euros i inclou un lot de productes Henkel, una samarreta tècnica Luanvi, xip, serveis de vestidors i dutxes, avituallaments, guardarroba i zona d’escalfament.

Arxivat a: Esports
Els alcaldes i alcaldesses de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca amb representants del Club Atletisme Montornès, Creu Roja Granollers, la Federació Catalana d'Atletisme i Henkel Ibérica.
Els alcaldes i alcaldesses de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca amb la samarreta de la Mitja 2022.
Un moment de l'acte.
Un moment de l'acte.
Lot de productes de la Mitja 2022.
Actuació del combo de l'Escola Municipal de Música de Montmeló.
Homenatge a l'atleta Fermín García.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona