CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obertes les inscripcions per córrer la 27a Mitja Montornès i la cursa dels 6 km

Obertes les inscripcions per córrer la 27a Mitja Montornès i la cursa dels 6 km

14/02/2022

Les persones que vulguin participar en la cursa ja poden adquirir els dorsals, limitats a 1.500, al web de la prova. Enguany l’esdeveniment tindrà lloc el 27 de març i tornarà a tenir un caràcter solidari, amb donacions econòmiques a la Creu Roja de Granollers i accions vinculades a la cura del medi ambient.

Cada vegada queda menys per a la 27a edició de la Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca, que arribarà tres anys després de la darrera a causa de les restriccions de la COVID-19. L’organització ja ha obert les inscripcions per participar en la Mitja i en la cursa dels 6 km, limitades a 1.500 persones inscrites entre ambdues proves.

Un any més, la Mitja està inclosa en el calendari de Curses de Fons de la Federació Catalana d’Atletisme i torna a ser solidària. Per cada inscrit/a, Henkel donarà 1 € a la Creu Roja de Granollers, i per cada fotografia a la carpa de la iniciativa Movimiento Piu n'afegirà un altre per a programes socials a la comarca.

Dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 17), l’organització de la Mitja ha preparat altres activitats i accions de sostenibilitat i educació ambiental.

Les persones que vulguin adquirir el seu dorsal per a la Mitja o la cursa dels 6 km del 27 de març poden adreçar-se al web de l’esdeveniment. El preu de la inscripció és de 18 euros i inclou un lot de productes Henkel, una samarreta tècnica Luanvi, xip, serveis de vestidors i dutxes, avituallaments, guardarroba i zona d’escalfament.

Una cursa per a tots i totes

Des del 18 de gener, una desena de persones se sumen als entrenaments per la igualtat que el Club Atletisme Montornès i la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament organitzen per a dones i homes que vulguin córrer la cursa dels 6 km.

Les sessions tenen lloc de 17.30 a 18.30 h a les pistes del CEM Les Vernedes i pels voltants de Montornès. Les inscripcions tenen un preu de 19 euros i inclouen el dorsal per a la cursa. Els formularis per apuntar-s’hi estan disponibles a les oficines del club i a diversos equipaments municipals.

Arxivat a: Esports
Imatge promocional de la Mitja 2022.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona