CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > ACTIVITAT AJORNADA - Mitja 2022: Visites a l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) de Montornès

ACTIVITAT AJORNADA - Mitja 2022: Visites a l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) de Montornès

Dia i hora: dissabte 19/03/2022 a les 9:30

Lloc: Sortida: Aparcament del CEM Les Vernedes

ACTIVITAT AJORNADA

Per motius de seguretat, a causa de l'incendi i per la possibilitat de que hi hagi dissolvents i productes químics a l'aigua de la depuradora, la visita ha quedat ajornada. Aviat s'anunciarà una nova data per a l'activitat.

Seguint els seus objectius de desenvolupament sostenible, en cada edició la Mitja Montornès compta amb una programació d'activitats relacionades amb la cura del medi ambient que tenen lloc al voltant de la data de la prova.

Enguany la ciutadania podrà realitzar una visita guiada a l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) de Montornès i conèixer el projecte de l'Urban River Lab. La iniciativa se centra en la protecció i la recuperació de l'entorn a través del reaprofitament de recursos i la millora de la gestió de l'aigua. La visita compta amb la col·laboració del Consorci Besòs Tordera, la Fundació RIVUS i l'Ajuntament i s'emmarca en la celebració del Dia Mundial de l'Aigua.

La visita a l'EDAR tindrà lloc el 19 de març. Les persones assistents sortiran a les 9.30 h de l'aparcament del CEM Les Vernedes i hi aniran en un autobús habilitat per l'Ajuntament. 

També com a activitat sostenible, l'organització de la Mitja, amb el suport de l'associació Montornès Animal, han organitzat una jornada de neteja pels voltants de la línia de meta de la prova el 3 d'abril. La proposta començarà a les 10 h, també a l'aparcament del CEM Les Vernedes.

Per assistir-hi cal formalitzar les inscripcions de manera gratuïta enviant un correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Les places són limitades, especialment a la visita a l'EDAR, que està adreçada a majors de 8 anys.

Arxivat a: Esportiva, Mediambiental
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona