CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La planta de l'empresa TI Automotive Systems a Montornès, reconeguda amb el Premi LismiVO del Consell Comarcal

La planta de l'empresa TI Automotive Systems a Montornès, reconeguda amb el Premi LismiVO del Consell Comarcal

11/11/2021

El guardó distingeix les empreses que aposten per la integració laboral de les persones amb diversitat funcional i la responsabilitat social corporativa.

A la 5a edició dels Premis LismiVO, el Consell Comarcal del Vallès Oriental ha reconegut la tasca integradora de la planta que la multinacional TI Group Automotive Systems té a Montornès.

El lliurament es va celebrar ahir a Can Saurina, amb la presència del president del Consell Comarcal, Emilio Cordero; l’alcalde de Montornès, José A. Montero; el conseller de Promoció Econòmica i Estudis i vicepresident segon del Consell Comarcal, Jordi Manils; i el regidor delegat d’Acció Social de Montornès, Jordi Delgado.

El premi LismiVO és una iniciativa de la Xarxa LismiVO, que coordina el Consell Comarcal i distingeix les empreses amb centre de treball a la comarca que aposten per la integració laboral de les persones amb diversitat funcional i la responsabilitat social corporativa.

Entre els criteris que tenen en compte hi ha el percentatge de contractació de persones amb discapacitat, la col·laboració amb entitats per a la inclusió laboral de les persones amb diversitat funcional o altres criteris de responsabilitat social corporativa relacionades amb el medi ambient.

Compromís amb la integració i la responsabilitat social

TI Group Automotive Systems és una multinacional del sector automobilístic especialitzada en el subministrament integral de sistemes de transport i magatzematge de combustible. La companyia duu a terme un monitoratge mensual sobre el percentatge de la plantilla amb discapacitat amb l'objectiu de mantenir-lo i ampliar-lo i compta amb un sistema de mitjans d'ajuda que faciliten el creixement personal de cada treballador.

L'empresa, amb més de 50 anys de trajectòria, té a la factoria de Montornès una plantilla de 138 persones de les quals 3 tenen diversitat funcional. La companyia també treballa amb la Fundació Privada Vallès Oriental per a Disminuïts Psíquics de la Roca del Vallès. En total, TI Group Automotive Systems compta amb una plantilla de 15.000 persones repartides entre més de 111 plantes situades en 28 països.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Patricia Rodríguez, de TI Automotive Systems, recollint el guardó Lismivo entregat per Emilio Cordero, president del Consell Comarcal
L'alcalde, José A. Montero, fent entrega de la Dona d'Aigua a Patricia Rodríguez, de TI Automotive Systems
Jordi Manils, regidor de Promoció Econòmica del Consell Comarcal; José A. Montero, alcalde de Montornès; Patricia Rodríguez, de TI Automotive Systems; Emilio Cordero, president del Consell Comarcal; i el regidor d'Acció Social a Montornès, Jordi Delgado
Un moment de l'acte d'entrega de la 5a edició del Premis Lismivo
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona