CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament prepara la 2a convocatòria de pisos de lloguer per a joves

L’Ajuntament prepara la 2a convocatòria de pisos de lloguer per a joves

22/10/2021

El Ple de l’Ajuntament d’aquest mes ha aprovat inicialment les bases per a l’adjudicació d’habitatges públics en règim de lloguer destinats a joves. Per poder optar a la convocatòria, que s’obrirà previsiblement al desembre, serà imprescindible la inscripció prèvia al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (HPO). El 2 de novembre a les 20 h es durà a terme al Centre Juvenil Sputnik una sessió informativa al respecte.

L’Ajuntament continua mantenint l’aposta de suport a l’emancipació del jovent facilitant-los l’accés a habitatge públic, assequible i de qualitat. Aquest mes d’octubre, el Ple ha aprovat inicialment les bases per a l’adjudicació de pisos destinats a joves d'entre 18 i 35 anys. També hi podran accedir joves d’entre 16 i 18 que estiguin judicialment emancipats.

Per a l'adjudicació es tindran en compte els ingressos, però també altres factors com la situació laboral, el temps de residència al municipi i la condició de família monoparental o nombrosa. Els contractes de lloguer tindran una durada de 7 anys i les quotes mensuals s’establiran en funció dels ingressos de les unitats de convivència amb un màxim del 30% del total.

Es preveu que la convocatòria amb el detall dels pisos a adjudicar i les darreres condicions s’obri el mes de desembre. El termini, una vegada s’obri la convocatòria, serà d’aproximadament un mes durant el qual es podran presentar les sol·licituds i la documentació requerida.

La inscripció a l'HPO, requisit indispensable

Per poder optar a la convocatòria dels pisos de lloguer, serà requisit indispensable la inscripció en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (HPO). Les persones interessades i que encara no hi estiguin inscrites poden fer la tramitació seguint les instruccions del manual adjunt.

El dimarts 2 de novembre a les 20 h es farà una xerrada informativa al Centre Juvenil Sputnik. 
Les persones interessades que necessitin més informació es poden posar en contacte amb l’Oficina Local d’Habitatge (Tel. 674 618 235 els dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 12 a 14 h).

Arxivat a: Habitatge - Covid-19
Imatge gràfica de la promoció dels habitatges municipals de lloguer per a joves
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona