CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Al setembre tornen els jocs i la diversió a Pintor Mir

Al setembre tornen els jocs i la diversió a Pintor Mir

04/09/2018

Prop d'una trentena d'infants participen aquesta setmana en el casal que es duu a terme al Centre Infantil de Pintor Mir. És el primer any que el casal del mes de setembre es fa en aquestes instal·lacions.

El casal del mes de setembre ha obert les seves portes en una nova localització, el Centre Infantil Pintor Mir. Es tracta d'una alternativa d'oci per als nens i nenes de P3 a 6è de primària abans de l'inici del curs escolar.

La iniciativa es duu a terme fins aquest divendres en horari de matí, de 9 a 13 h. Prop d'una trentena d'infants es divideixen en grups d'infantil i de primària i participen en activitats de joc i aprenentatge basades en els valors de l'educació en el lleure.

Aquest casal dona continuïtat a les altres propostes d'oci per a infants que s'han fet al municipi com el Casal Infantil de Setmana Santa i el Casal d'Estiu.

El nou Centre Infantil Pintor Mir

El casal de setembre s'ha traslladat aquest any al Centre Infantil Pintor Mir. El centre es va estrenar l'11 de maig amb l'objectiu d'ampliar les activitats de lleure educatiu al poble que fins ara assumia en solitari el Centre Infantil La Peixera.

En les properes setmanes, el Centre Infantil Pintor Mir posarà en marxa el seu primer curs. L'equipament ofereix un espai perquè els més petits puguin experimentar les infinites possibilitats del joc. A més, disposa d'una programació que inclou jocs cooperatius, activitats per reforçar les relacions familiars i el projecte "El Petit Mir" que compta amb la col·laboració de la Llar d'Infants Pública El Lledoner.

Arxivat a: Infància
Casal de setembre a Pintor Mir
Casal de setembre a Pintor Mir
Casal de setembre a Pintor Mir
Casal de setembre a Pintor Mir
Casal de setembre a Pintor Mir
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona