CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Pla Estel continua el procés participatiu

El Pla Estel continua el procés participatiu

07/08/2014

En els darrers dies s’han ubicat dos plafons informatius i dues bústies a les places de Joan Miró i al Mercat Nostra Senyora del Carme de Montornès Nord per tal que el veïnat pugui dir la seva en relació als espais públics de Montornès. Paral·lelament s’estan duent a terme reunions amb veïns i entitats.

Al mes de juny es va posar en marxa el Pla Estel, una nova manera de mirar places i carrers que combina les necessitats i experiències del veïnat amb el treball dels tècnics.

El Pla preveu intervencions a les places de Joan Miró, del Sorral i de la Pèrgola, els darreres del carrer del 9 d’abril i el carrer de la Llibertat.

Els alumnes de 3r, 4rt i 5è de primària de les escoles Sant Sadurní i Marinada van ser els primers a fer les seves aportacions amb dibuixos i comentaris. També es va fer una passejada fotogràfica i durant el mes de juliol hi ha hagut reunions amb veïns i col·lectius com el Casal dela Gent GranNord, la colla de Geganters, l’Espai Grafit Montornès (EGAM), agents de Dinamització de l’Espai Públic, associacions de veïns i comerços. Les trobades continuaran al setembre. Posteriorment es posaran en comú les aportacions recollides i es podrà començar a decidir què es farà a cada lloc.

Altres col·laboracions amb les entitats
A més de donar la seva opinió sobre l’espai públic, algunes entitats han previst programar activitats directament relacionades amb el Pla Estel. El Centre d’Estudis de Montornès durà a terme un cicle de cinefòrum sobre “Espai públic i ciutat” i l’Associació Fotogràfica farà activitats vinculant espai públic i fotografia.

El Pla estel a...

Facebook: Pla estel Montornès del Vallès
Twitter: @plaestel
Dipity: http://www.dipity.com/plaestelmontornes/
c/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ciutadania, PII Montornès Nord, Via pública
Un dels plafons, ubicat a la plaça de Joan Miró
Reunió amb els presidents d'escala dels blocs 5, 6, 13 i 16 de Montornès Nord (23 de juliol)
Trobada amb l'Associació Fotogràfica de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona