CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Cinefòrum: "Fusells o pintades, la lluita no violenta del poble sahrauí", de Jordi Oriola

Cinefòrum: "Fusells o pintades, la lluita no violenta del poble sahrauí", de Jordi Oriola

Dia i hora: dissabte 06/03/2021 a les 19:00

El Centre d'Estudis de Montornès del Vallès organitza una sessió de cinefòrum dedicada a un documental sobre la lluita del poble sahrauí. La projecció es complementarà amb un debat entre representants de col·lectius implicats.

Dins de les accions organitzades a Montornès per commemorar el 45è aniversari de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica, el Centre d'Estudis de Montornès del Vallès ha programat una nova sessió de cinefòrum a l'Espai Cultural Montbarri.

En aquesta ocasió, l'entitat projectarà el documental Fusells o pintades, la lluita no violenta del poble sahrauí, de Jordi Oriola. El documental, estrenat el 2016, recull imatges i relats dels tres col·lectius de sahrauís: els que viuen a campaments, els que viuen a la diàspora i la gent jove que viu als territoris ocupats. 

Seguidament, representants del Centre d'Estudis conduïran un debat que comptarà amb la participació del director del documental i de membres d’associacions solidàries amb el poble sahrauí.

L'entrada és gratuïta. Podeu reservar els seients al web entrades.montornes.cat

Arxivat a: Cultural, Sociocultural
Cartell del documental
Cartell del documental
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona