CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip

Carnaval 2021

.
.

Disbauxa virtual i en petit comitè 

La comissió de festes de Carnaval ha substituït les multitudinàries rues i concursos de disfresses per una programació d’activitats íntegrament virtual. El seguici del rei Carnestoltes convida el veïnat a disfressar-se des de casa i compartir-ho a les xarxes amb l’etiqueta #CarnavalMontornès21.

Del 8 al 12 de febrer, el veïnat podrà seguir les consignes que Sa Majestat el Rei Carnestoltes dicta a cada escola. La crida es farà des dels mateixos centres educatius i també està adreçada al públic general. Podeu veure el detall de les consignes proposades a la imatge adjunta, tot i que cada escola en dictarà les seves.

L’11Dijous Gras, el Consell d’Infants de Montornès del Vallès invocarà en Carnestoltes perquè torni la diversió de la festa. Ho farà a través d’un Ple extraordinari que s’emetrà al canal de YouTube de l’Ajuntament.

A més, cada dia, la comparsa del Rei Carnestoltes i el Bou de Montornès publica vídeos relacionats amb la festivitat i els personatges de la celebració a les seves xarxes socials.

El seguici del Rei Carnestoltes convida la ciutadania a disfressar-se a casa, amb el grup bombolla, i compartir l’originalitat de les seves disfresses amb vídeos i fotografies a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #CarnavalMontornès21. També hi ha l’opció d’enviar les imatges al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant el nom i el telèfon de contacte. Les persones participants que s’identifiquin rebran un obsequi.

Les manualitats de la Biblioteca, un clàssic

Com cada any, pel Dimecres de Cendra, la Biblioteca organitza un taller de manualitats per crear una sardina de colors. En aquesta ocasió, la proposta serà virtual i el veïnat la podrà seguir el 17 de febrer a les 17 h a través del perfil d’Instagram de l’equipament (biblioteca_de_montornes).

Per participar-hi caldrà tenir a punt el material necessari: folis, paper d’alumini, retalls de fulls de color o de revistes, cola de barra, cinta adhesiva, llapis, tisores i cordó. El taller està recomanat per a infants a partir de 5 anys.

Cartell del Kosmovision
Cartell del Kosmovision

Kosmovision: L’Eurovisió de Montornès

Com a novetat, el departament municipal de Joventut ha organitzat el Kosmovision, un concurs virtual que emularà les votacions d’Eurovisió. El 13 de febrer a les 21 h s'emetran les participacions rebudes al canal de YouTube @espaijovemontornes.

Les persones interessades han d’enviar un missatge de WhatsApp al número de Joventut (673 532 609) i indicar el país escollit. Seguint les indicacions de l’equip de dinamitzadors/es, hauran de disfressar-se amb elements típics del lloc triat i gravar un vídeo que hauran d’enviar abans de l’11 de febrer. Els i les participants rebran un obsequi.

Les consignes del Carnaval 2021

 

Les consignes del Carnaval 2021
Les consignes del Carnaval 2021
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona