CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un incendi crema 2 hectàrees de bosc a Montornès

Un incendi crema 2 hectàrees de bosc a Montornès

02/07/2009

Aquest dijous al migdia s’ha produït un incendi a la zona forestal situada entre els barris de Vinyes Velles i el Telègraf. El foc ha cremat 2 hectàrees. Un agent forestal ha resultat ferit lleu durant les tasques d’extinció.

Cap a les 13.30 h la Policia Local ha rebut l'avís i una patrulla juntament amb una dotació de bombers s'han desplaçat al carrer de Catalunya. Aquest ha estat el primer focus perquè ràpidament el foc s'ha estès cap a la muntanya, en direcció a la zona del repetidor de telecomunicacions al turó de Calders. Com a mesura preventiva, la Policia Local ha desallotjat els ocupants de 4 habitatges de l'avinguda Martí.

A les tasques d'extinció de l'incendi, han intervingut 80 bombers de 17 dotacions terrestres i tres helicòpters bombarders d'aigua que han carregat a la piscina d'estiu de la Zona Esportiva Municipal.

El servei s'ha completat amb 3 patrulles de la Policia Local de Montornès, 2 de la Policia Local de Montmeló, 5 patrulles de Mossos d'Esquadra, tres vehicles de les Associacions de Defensa Forestal (ADF) de Martorelles i de Vallromanes, 2 de l'ADF de Montornès i un darrer vehicle de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Montornès.

A la zona també s'ha traslladat una ambulància medicalitzada. L'equip sanitari ha atès a l'agent forestal que ha resultat ferit lleu durant les tasques d'extinció del foc.

A les 15.15 h els Bombers de la Generalitat han declarat controlat l'incendi. Tot i així, durant la tarda s'ha mantingut un retén de control format per 6 dotacions terrestres de bombers i una patrulla de la Policia Local.

Les diligències informatives del sinistre van a càrrec dels Mossos d'Esquadra.

Arxivat a: General
Imatge de la zona afectada
Un moment de l'actuació dels bombers
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona