CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un any més, “Endevina-la” i guanya!

Un any més, “Endevina-la” i guanya!

11/03/2022

Entre el 14 de març i el 2 d’abril el veïnat que visiti els comerços de la Unió de Botiguers podrà desxifrar els jeroglífics del joc d’enginy “Endevina-la”. L’Oficina de Català i la UBM sortejaran tres premis entre totes les persones participants, que consistiran en vals d’entre 30 i 100 euros en la targeta moneder de la campanya Montornès Som Comerç.

L’Oficina de Català i la Unió de Botiguers de Montornès han tornat a sumar forces per posar a prova les habilitats mentals de la ciutadania amb una nova edició del joc d’enginy Endevina-la.

Les persones que s’apropin als 46 establiments adherits a la iniciativa entre el 14 de març i el 2 d’abril podran intentar resoldre els jeroglífics que tindran exposats als seus aparadors.

Per participar-hi només hauran de demanar una butlleta a la mateixa botiga, emplenar-la en català amb les dades personals, i retornar-la a la persona responsable del comerç.

Enguany hi haurà 3 premis a bescanviar mitjançant la campanya Montornès Som Comerç als establiments de la Unió de Botiguers:

  • Premi per a l’adult que hagi encertat correctament el màxim de jeroglífics possible: val de 100 € en la targeta moneder.
  • Premi per al menor de 14 anys que hagi encertat correctament el màxim de jeroglífics possible: val de 50 € en la targeta moneder.
  • Premi a sortejar entre totes les butlletes: val de 30 € en la targeta moneder. Si la butlleta premiada correspon a un participant que ja ha guanyat un dels premis anteriors se’n traurà una altra.

El sorteig dels premis tindrà lloc el 23 d’abril, a les 17.30 h, a la plaça de Pau Picasso, dins de les activitats de Sant Jordi.

Podeu consultar el llistat de les 46 botigues participants al tríptic adjunt.

Un joc que agafa volada a Montornès

La primera edició de l’Endevina-la a Montornès va tenir lloc el 2016, mentre que la segona va tornar dos anys més tard. L’any passat les persones usuàries del CEM Les Vernedes en van poder jugar a les instal·lacions de l’equipament. El programa Las Mañanas de Ràdio Montornès va emetre el sorteig en directe.

Arxivat a: Cultura i festes
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona