CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'“Endevina-la!” l'encerta a Montornès

L'“Endevina-la!” l'encerta a Montornès

02/12/2016

En el concurs "Endevina-la!", el joc d'enginy i llengua que als comerços de Montornès s'ha desenvolupat per primera vegada, s'han comptabilitzat més de 1.300 butlletes participants

La dita popular diu que "Qui l'encerta, l'endevina" quan algú confia en la sort a l’hora de començar a fer una cosa, però el cas és que l'encert de l'Endevina-la! a Montornès no ha estat una casualitat. En la primera edició al poble d’aquest concurs de llengua i enginy s’han recollit  un total de 1.328 butlletes, de les quals 918 s’han respost correctament. 

El 29 de novembre, després de la tradicional paella popular, es van fer públics els resultats d'aquest joc promogut per la Unió de Botiguers i l’Oficina de Català de Montornès amb l'objectiu de conjugar la llengua catalana amb l'activitat comercial.

El premi infantil se’l va endur Lucia Cid, que va encertar 28 dels 30 jeroglífics que es proposaven. En la categoria d’adults, la guanyadora va ser Maria Jesús García que va fer ple en resoldre i escriure sense cap error lingüístic els 30 jeroglífics.

Els altres dos premis d’adults es van sortejar entre els encertants de 29 jeroglífics i els encertants d’entre 20 i 28 jeroglífics. Les guanyadores van ser Ana Pérez i Montserrat Garcia.

L’Endevina-la! s’ha dut a terme entre el 24 d’octubre i el 19 de novembre a 30 comerços del municipi. Durant aquest període cada establiment ha tingut un cartell amb un dels jeroglífics del concurs i les butlletes corresponents perquè els clients les emplenessin amb la solució. 

Arxivat a: Cultura i festes
Lucia Cid, guanyadora del premi infantil "Endevina-la!" Foto: Ajuntament de Montornès. Autor: JA Jiménez
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona