CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Juga al Tres en ratlla de l'EDE

Juga al Tres en ratlla de l'EDE

16/07/2021

Aquesta setmana s'ha instal·lat a les places del Poble i de Pau Picasso un nou joc per gaudir en família. Es tracta d'una adaptació del tradicional Tres en ratlla que recull els missatges resultants del treball realitzat per l'Espai de Debat Educatiu (EDE) en relació al tema "Normes i límits".

L'Espai de Debat Educatiu ha creat un joc nou per compartir la seva feina d'intercanvi i reflexió amb la ciutadania. Es tracta d'una versió adaptada del Tres en ratlla amb missatges pensats per a grans i petits que tenen a veure amb el tema "Normes i límits".

El joc està muntat en una estructura de fusta amb cubs de dos colors. Cada cub recull missatges diferenciats per a les persones adultes com “Les normes i els límits ens ajuden a educar”, “Som el seu model, som el seu exemple” o “Escoltem els infants si volem que ens escoltin” i altres adreçats a infants com “De vegades un “no” és necessari per créixer”, “No estem sols ni soles, el que fem té conseqüències” o “Montornès és casa nostra: vivim i convivim, estimem-lo”.

S'han ubicat dues estructures en dos espais d'oci familiar: una a la plaça del Poble i una altra a la plaça de Pau Picasso. 

Un sorteig per guanyar la samarreta de la Festa Major

La difusió del joc del Tres en ratlla s'ha fet a través dels infants, més de 600, que participen al Casal de Vacances i que properament hi aniran a jugar.

També s'ha organitzat un sorteig en què podran participar les famílies i infants que es facin una foto jugant al Tres en ratlla de l'EDE. Per participar cal penjar la foto a Instagram etiquetant @educaciomontornes i posant l’etiqueta #montorneseduca. A començaments de setembre se sortejaran tres samarretes de la Festa Major 2021 entre totes les fotos publicades. 

L’Espai de Debat Educatiu és un punt de trobada mensual entre professionals i famílies per debatre sobre l’educació i trobar criteris compartits. Els temes treballats fins ara son: l’autonomia, les normes i els límits, com educar en la diversitat i la coeducació. El curs vinent estarà dedicat a parlar sobre l’ús de pantalles. Més informació i inscripcions: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Educació, Infància
El Tres en ratlla de l'EDE a la plaça de Pau Picasso
Material de difusió a les xarxes del Tres en ratlla de l'EDE
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona