CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El joc de l'EDE arriba a les famílies

El joc de l'EDE arriba a les famílies

19/11/2019

Aquests dies s'està repartint als centres educatius el joc "Deixeu-nos volar" ideat per l'Espai de Debat Educatiu (EDE). El joc permet fer el seguiment de l'evolució de l'infant des del naixement fins als 18 anys.

Els infants i les famílies ja tenen a casa el joc "Deixeu-nos volar", editat per l'Ajuntament com a resultat del treball realitzat per l'Espai de Debat Educatiu. Cada família rep un exemplar del joc que inclou un tauler imantat en forma de maleta, dues fitxes, una guia i les instruccions d'ús. El tauler proposa un recorregut que s'inicia quan l'infant neix. Cada fitxa representa un infant que es pot desplaçar per les caselles. Així, pot recórrer el tauler en funció de la seva maduresa en aspectes com la higiene, l'alimentació i la col·laboració en l'àmbit familiar, fins que arriba a la meta, que se situa en els 18 anys.

L'Ajuntament ha editat 3.000 exemplars que s'estan repartint a les famílies a través dels centres educatius.

El treball de l'EDE, profitós per a tota la ciutadania

El joc "Deixeu-nos volar" és el primer producte de difusió de l'Espai de Debat Educatiu i compleix un dels objectius del grup, que és poder compartir i fer arribar el resultat del seu treball a tota la ciutadania. Cada curs, des que es va posar en marxa, l'any 2015, l'EDE ha escollit un centre d'interès. Aquests dies s'estan repartint cartells entre els agents educatius per tal que hi plasmin els seus missatges relacionats amb la diversitat, que va ser el centre d'interès del curs passat. També s'està preparant una intervenció en l'espai públic per donar visibilitat al treball realitzat durant el curs 2017-18, relacionat amb els límits i les normes. 

Aquest curs el centre d'interès de l'EDE és la coeducació i reflexiona sobre com trobar maneres d'avançar cap a una educació igualitària i eliminar la discriminació per raó de gènere. Properes sessions: 13 de desembre, 17 de gener, 14 de febrer, 20 de març, 17 d’abril i 15 de maig. Les trobades son a les 18 h al Centre Infantil Pintor Mir. Qui hi vulgui participar es pot posar en contacte amb el correu  (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

 

 

Arxivat a: Educació
"Deixeu-nos volar"
.
El tauler del joc
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona