CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S'obren les línies anuals d'ajuts per al pagament de lloguer

S'obren les línies anuals d'ajuts per al pagament de lloguer

08/06/2020

La Generalitat ha obert la convocatòria anual específica d'ajuts de lloguer per a persones grans i la que dedica al lloguer de l'habitatge habitual. El termini de presentació finalitza el 3 de juliol.

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha publicat en els darrers dues les bases de les convocatòries que anualment dedica a ajuts per al lloguer de l'habitatge habitual.

N'hi ha dues: 

  • Ajuts per al pagament del lloguer per a persones majors de 65 anys. El procediment per a la concessió d’ajuts al pagament de lloguer a persones majors de 65 anys, es va iniciar d’ofici per part de l’administració, a partir del mes de maig per a les persones incloses en les convocatòries d’ajuts de 2019. A partir d’ara, la convocatòria està oberta també a totes aquelles persones a qui no se’ls va tramitar d’ofici la sol·licitud. La quantia de l'ajut se situa entre els 20 i els 200 euros mensuals 
  • Ajuts per al pagament del lloguer de l’habitatge habitual. Per accedir-hi cal complir els requisits de renda establerts en la base de la convocatòria i no pagar un lloguer superior als 750 € mensuals a la demarcació de Barcelona. La quantia de la subvenció varia entre el 20% i el 40% de la renda de lloguer i arriba fins a un màxim de 200€ mensuals, en funció dels ingressos i import de la renda.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 3 de juliol. Amb tot, es recomana tramitar-los al més aviat possible, ja que els ajuts estan subjectes a l'esgotament de la partida. (Recentment, s'ha hagut de suspendre cautelarment la presentació de sol·licituds a la convocatòria d'ajuts al lloguer que es va convocar de forma extraordinària per a famílies en situació de vulnerabilitat econòmica sobrevinguda per la Covid-19, davant la gran quantitat de sol·licituds rebudes i a l'espera d'analitzar el crèdit que hi ha a la partida). 

Presentació de sol·licituds

En l'arxiu adjunt, trobareu més informació sobre la convocatòria.

Arxivat a: Ciutadania, Habitatge - Covid-19
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona