CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El grup de Teatre Social del Satèl·lit torna a la Sala Barts de Barcelona en el marc de la 9a trobada de teatre social Deslimita’m

El grup de Teatre Social del Satèl·lit torna a la Sala Barts de Barcelona en el marc de la 9a trobada de teatre social Deslimita’m

04/05/2016

Per segon any consecutiu, el grup de teatre social de l’Espai Jove Satèl·lit participa en la trobada de teatre social per a joves Deslimita'm. Serà el dissabte 7 de maig a partir de les 10 h a la Sala Barts de Barcelona.

El grup de Teatre Social del Satèl·lit obrirà aquest dissabte la 9a edició de la mostra Deslimita’m amb la representació de L'últim sopar, una obra de creació pròpiade quinze minuts que combina escenes divertides, serioses i de compromís social.

El grup de Montornès actuarà al costat de set formacions juvenils de Barcelona, Sant Adrià del Besòs i Sant Just Desvern. En total, un centenar de joves d'entre 12 i 18 anys participants en el projecte Actuem! Teatre Social per a Joves.

És la segona vegada que el grup de joves de Montornès participa en aquesta mostra que pretén trencar tòpics i mostrar l'autenticitat d'uns nois i noies que, sense ser professionals ni tenir gaire experiència en l’àmbit teatral, són capaços de pujar a un escenari per oferir les seves pròpies produccions. Està organitzada per la Fundació La Roda i l'associació Impacta'T. Les representacions començaran a les 10 h a la Sala Barts de Barcelona. L’accés és lliure condicionat a l’aforament de la sala.

Més de deu anys fomentant el Teatre Social entre el jovent

L’any 2007 es van engegar a Montornès les primeres propostes de teatre social sota les directrius de l’associació ImpactaT. L’any següent, l’Aula Municipal de Teatre va prendre les regnes del projecte i, des d’aleshores, ha consolidat dos grups de teatre social: un al Centre Infantil la Peixera i un altre al Centre Juvenil Satèl·lit que aglutinen al voltant de 25 participants. Cada grup desenvolupa les seves pròpies obres i creacions.

Properes representacions a Montornès

Per a totes aquelles persones que no puguin assistir dissabte a la mostra Deslimita'm hi haurà una nova oportunitat de veure L’últim Sopar , en aquesta ocasió acompanyada de l’obra Campament Musical del grup de teatre infantil La Peixera. Les representacions tindran lloc el divendres 13 de maig a partir de les 18.30 h a l’Espai Cultural Montbarri de Montornès.

Arxivat a: Infància, Joventut
Deslimita'm 2016

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona