CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Darrers dies per optar a 8 llocs de treball inclosos en el programa “Treball als barris”

Darrers dies per optar a 8 llocs de treball inclosos en el programa “Treball als barris”

20/11/2015

Aquest dilluns, dia 23, és el darrer dia per presentar les sol·licituds a través de la pàgina web dels Serveis Locals d’Ocupació de la Diputació www.diba.cat/slo per optar als llocs de treball d’orientador/a laboral, d’integradors/es socials, de formador/a en noves tecnologies, i d’auxiliar de serveis

L’Ajuntament ha convocat 12 llocs de treball en el marc de “Treball als barris” que compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquestes persones faran feines relacionades amb diversos projectes que el Consistori ha presentat a la convocatòria del programa “Treball als barris”, vinculat als municipis que han obtingut fons de la Llei de millora de barris. El SOC ha concedit una subvenció de 294.445,68 euros.

Aquest dilluns, dia 23, és el darrer dia per presentar les sol·licituds per optar al procés de selecció de 2 d’orientador/a laboral, de 2 d’integradors/es socials, d’1 formador/a en noves tecnologies, 1 auxiliar de serveis, 1 operari d’obra i un oficial d’obra.

Les persones interessades han d’estar inscrites com a demandants d’ocupació al SOC, ja sigui com a persona en situació d’atur o com a millora d’ocupació, i han de tramitar la sol·licitud a través de la pàgina web www.diba.cat/slo.

Altres processos oberts del programa "Treball als barris"

Uns altres processos de selecció oberts i inclosos en el programa “Treball als barris” són per ocupar els llocs de treball d’integrador/a social i de monitor/a per donar continuïtat al programa “Viu i conviu”; i un/a educador/a i un/a integrador/a social que s’incorporaran al projecte d’inclusió social destinat a infants, gent gran i famílies.

En el cas d’aquests quatre llocs de treball el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 18 de desembre.

Arxivat a: Ocupació, PII Montornès Nord
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona