CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Espai Covid-19 > Covid i Establiments

Covid i Establiments

Mesures vigents 

Empreses de serveis i comerç minorista

 • Sempre que sigui possible, els serveis s’han de prestar sense contacte físic amb els clients. No obstant, els serveis la naturalesa dels quals impliqui un contacte personal proper es poden prestar sempre que es concertin de manera individual i que les persones encarregades de prestar-los disposin dels equips de protecció adequats al nivell de risc. En el desenvolupament de l’activitat s’han d’extremar les mesures higièniques.
 • En els centres comercials, galeries comercials, recintes comercials i grans magatzems es recomana el compliment de:
  • les mesures de control d'aglomeracions indicades a l'annex de la resolució, així com en els establiments i locals que hi estan ubicats i també en els accessos als centres comercials, recintes comercials i grans magatzems, inclosos els aparcaments.
  • les condicions de ventilació i qualitat de l'aire reforçades indicades a l'annex de la resolució.
 • La restauració i les zones de degustació han de complir les mateixes condicions i mesures establertes per a la restauració.
 • En cap cas es permet la venda de begudes alcohòliques en establiments comercials entre les 22.00 i les 6.00 hores.
 • En l'activitat dels mercats no sedentaris i les fires mercat s'han d'establir mesures organitzatives de control de les aglomeracions i l'ús de mascareta.

Activitats d'hostaleria i restauració

 • 100% d’aforament.
 • Tant a l'interior com a les terrasses, s'ha de garantir una distància mínima d'1,5 metres entre els comensals de taules o agrupacions de taules diferents.
 • Es recomana que el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules sigui de 10 persones, tant a l'interior com a les terrasses i espais a l'aire lliure, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència.
 • S’ha de garantir la ventilació de l'espai mitjançant ventilació natural o altres sistemes de ventilació.
 • L'ús de la mascareta és obligatori mentre no s'està menjant o bevent.
 • Horari segons normativa sectorial.
 • No es permet cap activitat de ball.

Certificat COVID digital de la UE

El certificat COVID digital de la UE és un document que acredita la situació d’una persona respecte a la COVID-19. Facilita la mobilitat entre els estats membres de la Unió Europea.

Des del 28/01/2022 ja no és necessari presentar el certificat Covid per entrar a bars, restaurants o gimnasos. 

Descàrrega del certificat: https://certificatproves.catsalut.gencat.cat/

Establiments amb servei de menjar per emportar

Notícies relacionades RSS

 1. .
  19/05/2022
  El Govern de la Generalitat va desactivar ahir dimecres  l’ALERTA del Pla especial d’emergències per pandèmies, que queda ara en situació de prealerta per seguir fent vigilància i seguiment de l’…
 2. .
  20/04/2022
  A partir d'aquest dimecres 20 d'abril, ja no cal dur mascareta a la majoria d'espais interiors. Tot i així, es mantenen algunes excepcions com el transport públic, els centres sanitaris i les residè…
 3. .
  28/03/2022
  La nova etapa de la pandèmia se centra en la protecció de les persones vulnerables.
 4. .
  09/02/2022
  A partir d’aquest dijous ja no és obligatori dur la mascareta a l’exterior. La mitjanit de dijous a divendres podrà tornar a obrir l’oci nocturn.
 5. .
  27/01/2022
  A partir d’aquest divendres, 28 de gener, també s'aixeca la limitació de les reunions a 10 persones i l'ús del Certificat COVID digital de la UE.
 6. .
  20/01/2022
  La resta de mesures per contenir la Covid-19 es prorroguen set dies més.
 7. .
  23/12/2021
  Montornès és un dels municipis afectats per la restricció nocturna de mobilitat, d'1 a 6 h. Es confirma, doncs, la suspensió de la Festa de Cap d'Any, que s'havia previst. Les trobades socials es …
 8. .
  03/12/2021
  La mesura, vigent a tot Catalunya, s’aplica a partir d’aquest divendres a majors de 13 anys. En els darrers dies s'ha obert la vacunació de les dosis de record dels 60 als 69 anys.
 9. .
  26/11/2021
  La mesura, que s’aplica a tot Catalunya, entrava en vigor aquest divendres, 26 de novembre. La Generalitat l'ha suspès temporalment a causa del col·lapse informàtic motivat per l'allau de sol·…
 10. .
  22/10/2021
  S'amplia l'aforament en les competicions esportives i en l'oci nocturn. Cal seguir fent un ús correcte de la mascareta, mantenir la distància i netejar-se sovint de mans.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona